Europa Conference League

Δημάτος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Σημαντικό τεστ για την OPAP Arena ο τελικός του Conference»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Ανδρέας Δημάτος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ανάθεση του τελικού του Europa Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ, την «OPAP Arena»!

Ο Ανδρέας Δημάτος έκανε γνωστό νωρίτερα πως η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA άναψε το «πράσινο φως», προκειμένου να πραγματοποιηθεί στην OPAP Arena ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024!

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, όπως ανέφερε σε ποστάρισμά του ο δημοσιογράφος, είχε στείλει ανθρώπους της στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία αποτέλεσαν επί της ουσίας test events, που είχαν επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ο Ανδρέας Δημάτος κλήθηκε από τους «Φουνταριστούς» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο, να σχολιάσει την ανάθεση του τελικού του Europa Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ. Τόνισε, λοιπόν, πως πρόκειται για ένα σημαντικό τεστ, καθώς η OPAP Arena δεν έχει τεσταριστεί με οπαδούς και των δύο ομάδων και σημείωσε: «Μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, έχουν παρατηρηθεί κάποια σημεία, που χρειάζονται βελτιώσεις. Η ΑΕΚ, ωστόσο, θα έχει την απόλυτη συνδρομή της UEFA, για να γίνει αυτό».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δημάτος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x